Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
****


Fågelvingar.



Flygandes betraktar jag

vyer med dig i varje blickfång

du dyker upp överallt på

min färd.

I skogen ena stunden

på den svarta asfalten

i nästa och jag njuter i själen

varje sekund av att veta;

vingarna bär.

När jag landar är det lyckligtvis alltid

hos dig.


B.M.N-R 2004-06-13









Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 491 gånger
Publicerad 2004-06-14 10:29



Bookmark and Share


  Martin VIP
tack skulle det vara...
2004-08-03

  Martin VIP
...ja, va jättefint! Är allt jag kommer mig för att utbrista. tacvk
2004-08-03

    Mejja
Tryggt kan vi landa däri då vi behöver. Då våra vingar inte orkar flyga.
2004-07-21

    Idun 1
Så härligt skrivet om färgklicken i ditt liv och att få landa hos någon man älskar. Kram vännen
2004-06-16

  Cattis Rönn
bra skrivet...härligt med friheten...*L*
2004-06-14

  Rachel Roth
...får mig att tänka på hur stor kärleken kan vara men också över hur stort ett Du också är....tack!
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund