Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig andreas.


Miss It

Everytime i see you picture, everytime i think of you.
Everytime i wonder, what is the shit with you?
It hurts incide, it hurts so bad.
Right now i\'m not even really sad.

I just feel away, i just miss you here.
All i feel is really fear.
What could i do, what should i have not.
Can\'t i just be i dream, i later can forgott.

I just miss it, miss it alot.
I did never have you, but thanks alot.
You made me happy, you made me smile.
You forever welcome by my side




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-10-04 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee