Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö en smula

en kort romans
mellan dig o mig

du fick mig
tog mig
lekte med mig

jag gav efter
jag skrek av hunger
efter kärlek

såsom vargar jagar i flock
gav du dig efter mig

bara de svaga dödas
jag dog

i din famn
av kärlek

solen gick upp
här blev jag ensam kvar

trött....
nöjd....




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-31 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt