Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner

Naturen

en spegelbild

himmel och träd

i vatten

          vatten och träd 

          mot himmel

 

förunderligt och vackert

speglar verkligheten

         har människan

         börjat gå på händer?

 




Fri vers av Inkka
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-09 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka