Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet

Distraktion

säger du med ditt speciella uttal

det är inget du kan tillåta dig

Jag säger inte

att i dag låste jag in nycklarna i tvättstugan

och gick med soppåsen till bussen

bara för att jag skulle träffa dig
                               men det är ju jag.

Du sitter där mittemot mig
jag kan räcka ut handen och röra vid dig

någonting håller tillbaka min hand
och jag ångrar min feghet

någon kan ju se oss.

Men kyss mig nu då
nu nu .




Fri vers av Inkka
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 19:51



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vad fint skrivet om intensiv längtan och önskan!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka