Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis blivit son


jag har återvänt
stärkt av ljudet från ett sågverk

jag har återvänt
till lusthuset i den avlivade barndomen
läser tragedi där jag läste komedi

Jag antar en viss hjärtfrekvens och räknar ut antal slag per
vecka månad år
antar andningen till högsta decimal
antar en viss livstid per livstid

Jag är centrallyriker
jag är Ekos eko

jag är tjugosju år gammal och
har precis blivit son




Fri vers av Lemuel Gulliver
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-22 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM, det berör
2009-10-31

  Mats Henricson
Grymt bra, både denna och de tidigare, verbalt Suveränt dessutom ! Bokmärker !!!
2009-09-27

    resilient
nu blir jag så där stum igen. Vad du skriver bra. Gör nu något av allt detta braiga. Sammanställ!Skicka!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lemuel Gulliver
Lemuel Gulliver