Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eugenia


Du skrek titta inte hit! Jag är mig själv!

Du sade ditt namn
men här är alla namn
underliga.

En alldaglig synopsis, som är obeskrivbar.
Aska.

Jag tappade romanerna. Synbara
stavelser. Talade istället.
Kom hit. Du ska få vara som ny.




Fri vers av Lemuel Gulliver
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-01 12:37



Bookmark and Share


    resilient
du gör det så bra!
2009-10-01

  Ingela Svenson VIP
Jag tror att det beskrivna övergår till att vara verkligt, så känns det; jag fastnar i texten som om vore den min egen identitetskris
2009-10-01

    Nepturn
Snyggt!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lemuel Gulliver
Lemuel Gulliver