Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 oktober, 2005


kistbotten

förföljer dina avsikter och
sviker hedersuppdrag

dina känslor tappar stinget när
mina lärt sig vandra mellan namn

vann prispall och ära att
vidga dina vyer med ett

nej




Fri vers av obey
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-10-12 14:40



Bookmark and Share


  Linda A
Den här liknar mycket din dikt "nå". Jag gillade den, som du minns.
Och jag gillar dina tankegångar. Jag gillar det här.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

obey
obey