Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever inte förevigt

Vi lever inte förevigt, så visa mig. Visa mig världen.
Visa mig dess skönhet, ondska och sorg.
Visa mig allt. Jag vill se, jag vill veta, jag vill uppleva.
Är världen verkligen så vacker som den ser ut?

Därför vill jag se, därför vill jag höra.
Är världen verkligen så vacker som den ser ut?
Vår, sommar, höst och vinter.
Se på regnet, se på snön. Ser du solen?

Se det slockna, se det försvinna. Mörker, evigt mörker.
Vi lever inte förevigt




Fri vers av Necromancer
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-24 17:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej världen är inte så vacker som den ser ut,
eller jo den är precis så vacker den ser ut

vem vet, du får gå o kolla:)
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Necromancer
Necromancer