Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrad och utspridd nyrokoko

Plockar bland skärvor
Vitt porslin fläckat av te
Gröna blommor utan doft
Intakt är koppens öra
Så många drömmar detta trasiga ting fått höra
Så många intriger och härvor
Kan ett ordlöst ting höra om det inte kan se?
Nu i spillror men inom kort blott stoft
Separerad sen länge från sin servis
En gång fanns där ett fat
Och en kanna
Så många gånger mina läppar berört porslin
Keramik så anrik och fin
Nu i precis
tjugotre delar, ett mönster så intrikat
å Gröna Anna
Du är nu splittrad och utspridd nyrokoko




Fri vers av Skogsrået 2.0
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-06 01:33



Bookmark and Share


  Pommedeterre
Kan känna igen mig i kärleken till ett ting man haft länge men måste släppa taget om. Sant och smärtsamt. <3
2024-05-09

  Ulf Carlsson VIP
Viss splittring och nyrokoko även i texten!
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrået 2.0