Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfylld

Jag dansar i sand och vatten
Nynnar högt i varm bris
Ljuvlig är sommarnatten
Ensam vid vattnet
Livliga vågor
Runt mina anklar
Och över fötter
Grå hårlockar
Ner till axlar
Ungdomsår länge förbi
Dock själen förblir
Ung, glad och tacksam
Höjer min röst och sjunger
Här är jag fri
Här är jag lycklig
Här finner jag frid

Storlom svarar
Och sjunger med i refrängen




Fri vers av Skogsrået 2.0
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsrået 2.0