Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren kring mitt hjärta

Jag ser
Skärvor utav puts
Jag berör
Krackelerat murbruk
Jag ryggar tillbaks
Känner instinktiv rädsla
Fly eller stå kvar?
En uppbyggd fasad har
Avskärmat känslor
Pulsen styr
Grått damm yr
Hjärtslag ekar utav ovisshet
Tegelstenar brända utav sorg
Rasar ner
Lämnar mina axlar
Mina lungor inandas stoftfyllda tårar
Det som skyddat
Och avgränsat
Finns ej mer
Muren runt mitt hjärta
Har brutits ner
Själen är fri
Men oskyddad




Fri vers av Skogsrået 2.0
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-09 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsrået 2.0