Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T.

Förlåt, jag har tappat tron.

Förlåt förälskelse, för att jag övergav.

Ty jag har felat.

Ändå är livet en enda bekännelse av
oändlig bikt.




Fri vers av Pplast
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-09 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast