Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning #2

Vi träffar människor som
förändrar oss
som sårar
och som älskar oss
Vissa kommer vi att försöka glömma
medan andra alltid följer med
De går inte alltid bredvid
men ibland bara några steg bakom

Vissa tvingas vi att sakna
De kommer vi ihåg genom texten
eller i orden som vi aldrig glömmer
Personerna som alltid finns
med i våra tankar
och handlingar
I våra löften,
i det vi försöker vara
Något bättre

Genom våra handlingar försöker vi gottgöra
de som vi är skyldiga
Genom vår kärlek försöker vi förändra
Och genom våra tårar försöker vi läka

Det här är en hyllning
Till alla de som har gjort oss hela
Och de som har gjort oss bättre
Till alla de vi saknar
Till de som går några steg bakom
Och till de som vi kommer att möta




Fri vers av Pplast
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-18 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast