Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting men samtidigt allt.

Inga ord.
Inga meningar.
Ingen passion.

Strukturer. Det är det enda vi är.

Glöden finns inte längre, det där som höll oss alla
brinnande.
Samtidigt som det förstörde,
men vi var LEVANDE. Inuti.
Ibland, var alltid bättre än aldrig.

Det är så enkelt att radera historien, med ett klick.
Då allt var sorg och förödelse.
Precis som om det aldrig hänt.




Fri vers av Pplast
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-01 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast