Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E(d)u.

Är kärlek objektiv eller
subjektiv.

Förför den dig med dess propaganda?

Löftet ödet gav dig,
om evig lycka.
Tycks den vara oändligt distanslös?

Förvandlar dig till en slav under obestämd
tid.

Bunden under de två orden
"För evigt".




Fri vers av Pplast
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 09:55



Bookmark and Share


  Freeman
Me like! :-) Well done!!!
2010-06-11

  amber
Jättebra!
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast