Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick


När Mina Ögon Är Öppna

ser jag DEJ

När Mina Ögon Är Stängda

ser jag DEJ, i MEJ




Fri vers av Murrey
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-06 17:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart.. :)
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Murrey
Murrey