Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅREN

En enda Tår
speglar var jag står
och från Själen, dess sinnen
och andedräkten från levandets minnen.

Hjärtat verkar vara av stål
vad orkar jag eller tål
Själen vet i alla lägen,
Änglar styrk mej och visa mej Vägen.




Bunden vers (Rim) av Murrey
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murrey
Murrey