Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

En lätt kyss av åtrå
nuddar mina läppar likt en vind
som hastigt drar förbi
Den saltstänkta vinden
pustar ut mot mina läppar
jag drar en omedveten kort inandning
och suckar till....
väntar bara på nästa kyss.




Fri vers av Murrey
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-02-10 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murrey
Murrey