Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

På väggen hänger ett fotografi,
jag ser det var gång när jag går förbi.

Minns den tiden då du var nära,
fanns tillsammans här ibland nära och kära.

Ingenting! ...är något som hindrar...
Ljuset brinner Hopp, i ögat det tindrar...

saknaden är stor, jag blundar och jag Tror...




Fri vers (Fri form) av Murrey
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-13 11:12



Bookmark and Share


  OT
Härligt att läsa om saknad, med glädjande toner och hur poeten förmedlar det omvända: från saknad till stegrande glädje. Bra!
2017-01-08

  zallander
Bra där!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Murrey
Murrey