Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krig är rädsla, krig är förändring och det gör ont.


Död Soldat

Flåsande andetag är den enda som hörs, en kort stund av tystnad.

Rädslan och hatet tar.

Adrenalin.

Hans puls slår.

Blickarna möts.

Soldaten drar ett sista andetag.

Skottsalvan avfyras och kroppen genomborras av hat. Livet i ögonen faller bort och tungt faller soldaten ner i snön.

Skogen ligger tyst runt.

Han tycker nästan att kroppen ligger som konst i snön.

Blod färgar allt rött.

I minuter står han frusen. Tittar den döda soldaten i ögonen.

Detta skrämmer honom, han har förändrats.

Blivit kall av vintern.




Övriga genrer av Sjömannen
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-16 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjömannen