Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finaste jag har, är mina minnen


Idag är det tid att vara stark och modig.

Idag är det tid att vara förstående och tacksam.

Idag är tiden då jag förstår hur mycket jag älskar livet.




Övriga genrer av Sjömannen
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott så;
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sjömannen