Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utav regn ger man sig hän...


Regnet det bara öser ner.

Regnet det bara öser ner,
Jag tittar upp mot himlen o ber.

Snälla "Mr Himmel" , Jag vill ha värme o sol .
Så jag kan använda min pool!!

Plaska o känna att NU är sommaren här,
Kan sätta på mig min Nya bikini med Röda bär.

Ska sjunga en regn dans, så det slutar att droppa,
Fy sjutton, ser ju blommorna där ute "knoppa".

Nej, inte lyssnar "Mr himmel" på mig,
Bara att traska ut o sätta sig.

Ler åt " Mr Himmel" o säger : Om du GER mig SOL ,
Så får du hoppa ner i min Pool.

O Vips! så dimper han ner framför mig,
WOW, vilken underbar o go´tjej!

-Ge mig en DAG så får du din sol,
för du verkar så cool!!

Vad jag blir Glad i hela kroppen,
tar en sväng o dansar med moppen!!

Livet leker o jag med den,
NU är jag på gång igen!!!











Fri vers av soligajag_1 VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-11 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och idag blir det solsken och dans, igen.
2022-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Utan regn skulle man inte längta efter solen. Trevliga ord ändå.
2012-05-11

  Lynx63 VIP
Du den var mysig.
Å den bokmärker jag, tralla.
2012-05-11

  Ljusletaren
Så glad jag blir av dina fina ord!
Tack för en njutningsfull och fin stund/ kram
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP