Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Skogens domäner del 3.

Jag skrattade så mycket så jag nästan gjorde på mig.

Det har ni väl alla gjort någon gång.
Lasse är så rolig så han borde stå på scenen som en Stand up komiker.

Jag började gå hemåt i min egen takt efter att jag sagt hej då till min vän.

Skogen är verkligen ett mysterium där alla djungelns varelser trivs i . Okej, inte alla varelser men dem som finns i skogen här ikring.
Till och med jag skulle kunna bo här med alla djuren istället för människorna.

Djuren får dig att må bra på alla sätt.
Där finns ingen avundsjuka eller bråk på annat sätt.

Okej då, alla människor är inte onda.
Det enda jag vill är att leva i harmoni utan en massa tjafs om "ditt och datt".

Livet är en strid på många sätt. Denna strid kan få människor att göra många dumma saker som dem ångrar sig sedan.
Då är det redan försent.

Nu ska jag promenera hemåt i en sakta mak och fundera hur jag vill göra med mitt liv. . .

Fortsättning följer . .






Prosa (Novell) av soligajag_1 VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-25 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP