Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Skogens domäner , del 2

Kom så går vi in i min stuga som ligger i närheten . .

Måste du skrämmas på det här sättet Lasse och i denna mundering , sen
började jag skratta hysteriskt och kunde inte sluta förrän han la handen för min mun.
Ta det lugnt vännen, du väcker hela skogen.

Jag va så stolt när jag hade bestigit toppen och va i mitt eget esse och sen smyger du fram ur snåren som ett spöke. Buhu. .
Jag känner igen din doft på hundra meters håll. Tänk vad jag har lärt mig under alla dessa år när jag har bott i skogen.

Jaja, , sa han, kom så går vi till min stuga så kan du få vila och äta.
Du behöver det.

Okej, jag följer med. Sen går jag hem och vilar i min egen säng.
Vi hade så skoj Lasse och jag. Han berättade om olika partyn han hade varit på i olika utklädsel. Jag skrattade så mycket så jag nästan gjorde på mig. .

Fortsättning följer . .




Prosa (Novell) av soligajag_1 VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-21 08:25



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Underbart kapitel....
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP