Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Solen ger mig kärlek och lycka

Solen ger mig kärlek och lycka

Underbara härliga sol,
nu ska vi lägga oss i en pool.
Njuta på alla sätt du kan,
jippi ja, det va jag som vann.

Denna dag har gett mig både kärlek och lycka,
nu ska jag mig i håret rycka.
Vill det för än gång skull smycka.

Livet är mig så kärt,
trots att allt är obekvämt.
Tar en sak i taget nu,
i lugn och ro ska det va ju. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-29 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP