Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyri8ghter: Soligajag_1


Vilken befrielse!

Tänk att få kunna göra det man längtat efter så länge.

Dessa fantastiska bröd och limpor får mig att vattnas i munnen.

Men, men inte röra.
En väninna har beställt dessa.

Det blir en fika i lekparken imorgon Lördag med kaffe och hembakt.

Visst blir det kanel bullar senare ikväll.
Måste vila armen emellan baken.

Stränga order från farbror doktorn.

Njuter av en liten fralla med smör på.

Solen skiner så det blir en promenad i skogen strax.

Önskar er alla en avkopplande dag i solen.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-03 11:06



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Detsamma :-)
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP