Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VÄRME, EMPATI!!


KRAMAR!!

Alla behöver en KRAM då o då,
Kom får du en KRAM av mig, så du blir "Gul o Blå"!!

En KRAM är ju som ett Liv för själen,
Då stannar oftast "grälen"!!

En KRAM får dina ögon att "glänsa"!
Jag gör ju allt med en sån "känsla" !

En KRAM botar nästan Allt.
Ja ..ja, jag vet att du inte gillar "dalt"!!

En KRAM har man alltid tid med att Ge!
Samtidigt får du mig att Le!!

En KRAM innan man somnar in,
Och du säger: Jag är för alltid bara "DIN"!!

En KRAM jag saknar från just DIG!
Det är väl inte en sån stor Grej!!

Det kan börja med en KRAM,
Och sluta med ett Monogram.

En KRAM är så härligt att både Ge o få!
Så skänk det av dig, både en eller två!!

En Kram för att det är helg!
Säg då "Kippis" o svälj!!




Bunden vers (Rim) av soligajag_1 VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 19:38



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Kram
2012-05-28

  Ljusletaren
Tack för en kram och du får en i retur av mig/ kram
2012-05-12

  Lynx63 VIP
Tio i topp den vill jag ha
Med blommor och blad
Nu gjorde du mig glad
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP