Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna trevliga "apparat" som många sitter framför.


"Dumburken"

Nu ska även jag landa framför denna "dumburk" ,
o hoppas gissa vem som kan va denna "skurk".

Denna apparat roar dem flesta,
t.om. dem som gärna vill ut o festa.

Men dem kommer inte längre än till soffan,
Säger till frugan, - Va sjutton gjorde du av den andra tofflan??

Nu är det ju helg och dem flesta sitter framför sin "dumburk",
O tar en liten kaffe eller dricka, "slurk"!!

Snask o popcorn måste vi ha!
Att tugga o slurpa , då mår vi bra!!

Lev livet istället o njut av annat skoj,
Nej nej, jag gillar ju detta "ploj"!!

Ge mig dosan nu, så jag kan koppla av,
Sedan somnar jag i detta "hav" .

Vaknar med ett "stelt" ben,
Aj, vem har legat på mig som en "STEN"??

Jag kravlar mig väl upp då,
O måste tänka med dessa "små grå"!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP