Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Ett möte

Den som aldrig älskat har
aldrig känt verklig lidelse.




Övriga genrer av anebod7
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-22 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så klokt!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anebod7
anebod7