Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politikens dribblande


Vågspel

VÅGSPEL

Valets förspel är politikernas strategiska plan.
Där fotfolket är ett mellanspel som brickorna på rad.

För att komma i slutspel vändes kappan efter vinden.
Trots brister med dubbelfel som i efterhand ger hinder.

Vågspelets surfande medför risker vi ej kan klara.
Det gäller att kasta ankaret rätt.

För ett hus byggt på sand är en botten lös fara.
Politik måste grundas på ett uppriktigt sätt.




Fri vers (Fri form) av anebod7
Läst 196 gånger
Publicerad 2015-04-03 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anebod7
anebod7