Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten fågel

Jag står vid mitt fönster och tänker på en vän. Då ser jag liten fågel som sitter där igen.

Vad är det du kan vilja , om du bara kunde tala. Så svårt att sitta stilla. Ja,, jag tror det är en svala.

Jag öppnar på mitt fönster och håller det på glänt.. och tittar ner på marken och ser då vad som hänt.
Stackars lilla fågel vingen den är bruten. Jag tar den in i värmen och ringer sen akuten. Tror nog det var katten då den sprang bakom knuten.

Du lilla fågel ska inte vara rädd. Jag ska sköta om dig och göra dig en bädd. Och katten tar jag hand om den ska jag nog tygla så den inte på dig sig äter mätt.




Fri vers av anebod7
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-22 01:50



Bookmark and Share


  Nannie
fint!

2015-03-22

    ej medlem längre
Tycker väldigt mycket om den här fina texten!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anebod7
anebod7