Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå först 500 mil i någon annans fotspår i stället för att döma nån. Ha förståelse.


Ondska

ONDSKA

Varför trampar du på din broder, vad har du för rätt?
Att ta glädjen från andra med ditt elaka sätt.

Hur vet du hur andra känner,tycker eller vill. Men det
kanske är kul att mobba än en till.

Som gift pilar sprids lögner och pratas skit över huvudet
på andra. Men glöm inte bort att vi samma väg ska vandra.
Dom som gör så kallas inte för vänner. Som letar fel och ser
ner på vad andra känner.

Så om du törs kan du kasta första stenen . Eftersom du tror
att du är bäst. En fråga: Vad gör du om någon sparkar dig på
benen ? Skall det vara så här ? Är det som folk är mest ?

Vårat liv är så kort , så ta vara på tiden. Lär, älska nu och här.
Hjälp en broder , se när han lider.

Hjälp till att skapa en bättre atmosfär...!!!!




Fri vers (Fri form) av anebod7
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-03 12:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Johannesevangeliet 7:24.
Moralpredikningar leder ingen vart.
Människan är ond.
Mänskligheten överskattad.
Förvänta dig inget gott från ett fallet släkte. Då blir du inte besviken.
Ett annat problem med moralpredikanter är att man ofta anser sig vara förmer än dem man predikar för.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

anebod7
anebod7