Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfåglar

Hej på dig gulsparv
Välkommen i grönskan
Här en så underbar dag
Här uti hagen
Vi båda njuter
Av solens värmande sken

Goddag kära kaja
Tack för att du stannat kvar
Jag vet att vintern varit hård
Men nu är sommaren äntligen här
Hoppas du är lika glad som jag

Hallå mästersångare
Hoppas att du har haft
En trevlig vinter
Långt nere i varmt Afrika
Är glad att du ville
Återigen i år
Spendera sommaren uppe hos oss

Tofsvipa och sävsparv, rödbena and rödstjärt
Nötväcka, gärdsmyg, gylling
Storspov och råka, ärla, rödhake
Stork i ditt bo på hustak

Välkomna till Norden
Välkomna till Skåne
Varje underbar bevingad vän
Välkomna till en sommar i norr




Fri vers av Malthesse
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-06-27 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malthesse