Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är mitt liv

Dessa ord skrivs
För de olyckliga
Som finner sig själv
Fast inom samhällets ram
Du borde lyssna nu
På ditt hjärtas röst

För det här är mitt liv
Och det ska jag leva
Följ med mig ut i natten min vän
Håll i mig hårt
Nu går vi

Livet lever i mitt blod
Slåss i den dynga
Som kallas plikter

Viljan är fri
För dig och fri för mig
Så våga följa ditt hjärtas röst
Bered för en ny start
På ett helt nytt liv som finns framför dig
Ta din säng och gå

För det här är mitt liv
Och det ska jag leva
Följ med mig ut i natten min vän
Håll i mig hårt
Nu går vi

Samhället försöker slå dig i bojor
Få dig slava innan du kan gå
Suga ut din livsenergi
Fint i koppel du går

Men inga pengar världen
Kan köpa min dyrbara tid

För det här är mitt liv
Och det ska jag leva
Följ med mig ut i natten min vän
Håll i mig hårt
Nu går vi

För det här är mitt liv
Och det ska jag leva
Följ med mig ut i natten min vän
Håll i mig hårt
Nu går vi

Följ med mig ut i natten min vän
Håll i mig hårt
Nu går vi




Fri vers av Malthesse
Läst 307 gånger
Publicerad 2015-11-06 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malthesse