Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu finns sånt som är gott

Du säger du känner dig nere min vän
Att allting känns meningslöst nu
Sant, mycket har nu blivit grått och trist
Mycket som fanns har gått förlorat
Och aldring kan det komma åter
Men ännu finns sånt som är gott

Så länge snö ännu kan falla vid jul
Så länge fåglarna vänder åter var vår
Så länge blåklinten blommar i juni
Så länge ormvråken flyger
Är allt inte förlorat

Så länge som du är sann mot dig själv
Så länge du ännu kan skriva och skapa
Så länge finns skönheten kvar
Och då finns ännu sånt som är gott




Fri vers av Malthesse
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 16:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snön och julfirandet ser jag inte alls som något gott. Tvärtom!
Detsamma gäller Halloween och annat traditionellt trams.
Nej, tacka vet jag juni, blåklint och ormvråk!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Malthesse