Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekshistoria

Vandrar genom skymningen
Med dig min älskling
Du håller min hand hårt
Fingrarna darrar

Har väntat på denna dag
I hela mitt liv
Detta ögonblick för oss
Nu finns du hos mig
När kvällningen är här
Och natten snart kommer

Dina kinder lyser rött
Precis som solen
När jag kysser din mun
Leendet förtrollar
Vi säger aldrig farväl
Denna natt evig

Låt mig bli för alltid din
Älskar dig älskling
Vill ha mitt liv med dig
Finns ingen annan
Som dig på denna jord
Säg att du stannar

Då ska jag finnas där
I nöd och i lust
Dela våra liv
Och varje ögonblick

Och när vi gamla blir
Så finns jag där än
Hållandes din hand
Går genom solnedgång
En kyss i skymningen

Tills dess Vår Herre
Kallar oss till sig
Säger vi ska vila
I Himlen högt ovan

Då ska vi sitta
Kyssandes på moln
Hållandes i hand
Medan vi tittar
Ner på våran jord

Ser på de som älskar
Som går genom skymningen
Med sin egen älskling
Och kärlek går vidare
Jag älskar dig så
Kom håll mig hårt ikväll




Fri vers av Malthesse
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 19:27



Bookmark and Share


  Amari
Så vackert!
Ryser i hela kroppen!
Applåderar och bokmärker helt klart!
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Malthesse