Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur

Fick hjärtat krossat
Blev till aska
Och även om det
Har hänt förut
Så gör det alltid precis lika ont

Jag vet jag har tur men jag
Jag vet jag har tur men jag
Jag vet jag har tur men jag kan inte känna det

Och folk de säger
De avundas mig
Att jag har sån tur
Som känner såhär
Att jag är impulsiv
Tänker med hjärtat
Så ivrig att älska
Emotionell
Säger de avundas
Min känsliga själ

De säger det är en gåva att älska så
Säger det är en gåva att känna sån passion

Jag vet jag har tur men jag
Jag vet jag har tur men jag
Jag vet jag har tur men jag kan inte känna det

De inser inte
En intensiv själ
Kan smärta som ett dödligt sår
Och en klättring till högsta topp
Gör desto mer ont vid fall
Om och om igen
Hals över huvud blir kär

Jag vet jag har tur men jag
Jag vet jag har tur men jag
Jag vet jag har tur men jag kan inte känna det nu




Fri vers av Malthesse
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-01 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malthesse