Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan min

I mitt liv finns en prinsessa
Som är med mig genom varje dag
Hon hittas inte alls i någon saga
Hon är helt verklig
Och hon står här bredvid mig

Prinsessan min bor inte i ett stort slott
Hon bor i en liten tvåa invid stadens kant
Hennes far är inte kung över nåt rike
Hon har inte mycket alls till dynasti
Ändå är hon härskarinna i min värld

Prinsessan min bär ingen tjusig klänning
Hon har oftast t-tröja och slitna jeans
Hon äter inte gåslever och stoppad svan
Hon gillar pasta med en massa ketchup på
Och hon shoppar aldrig nånsin på Champs-Elysées
Hon spelar hellre tv-spel och ser på anime

Hon är inte som prinsessorna i filmerna
För hon har många fina, mjuka kurvor på
Hon har ingen botox alls uti sitt leende
Och doftar kanske inte utav rosor
Men hennes doft är ändå den jag älskar mest

Hennes liv är alltid i en typ av oordning
Hon lever mest sitt liv från dag till dag
Och hon äger inte många fina saker
Men det finns en sak som hon alltid kommer ha
Och den saken det är ju all min kärlek
För min prinsessa ska hon alltid va

Hon är inte alls timid och kultiverad
Hon kan bli riktigt arg och skrika högt åt mig
Hon byr sig inte om att dölja kroppsfunktioner
Den mest underbara kvinna som jag vet
Min prinsessa vill ej att jag dräper drakar
Hon vill bara att jag finns där
Alltid va en trogen hand att hålla i

Nej, prinsessan min är inte som sagorna
Hon är långt bättre, hon verklig, hon är min




Fri vers av Malthesse
Läst 258 gånger
Publicerad 2015-11-01 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad härligt att få hitta sin egen prinsessa:) Bra beskrivet vad en riktig prinsessa är för dig!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Malthesse