Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadsinstinkten

Överlevnad
Allt handlar om att överleva
Det fräter inombords och jag kan inte hantera det
Jag måste överleva
Du bad mig att gråta, att dö lite
Dö för att återuppstå än starkare
Jag kan inte. Förmår mig inte
Sorgen över dig kändes som att vara konstant döende
Tangera livets slut, men ändå inte riktigt komma dit
Att snudda på döden var smärta nog för mig
Jag dog inte, och återuppstod ej
Men jag bröts ner, sakta, sakta
Tills det var stopp
För att inte dö sa jag stopp
Det fick vara nog
För att inte dö utan dig, av saknad till dig, tänker jag inte, känner jag inte
Då är jag glad, då är jag lycklig
Men när jag tangerar döden igen, känner jag och det är smärta, riktig smärta
Därför har jag stängt av, suddat ut dig. För att överleva




Fri vers av Lily-Eugenia
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-15 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily-Eugenia
Lily-Eugenia