Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista biten

Krampaktigt, varaktigt
låt mig spara den sista biten
ta det varsamt, försiktigt
innan jag är alldeles för sliten

En liten liten bild av nåt som kanske va
Illusion, vision, passion
Som en suddig dröm om det jag ville ha
Evinnerlig kärlek utan separation

Varför ett sådant vansinne?
Verklighetsfrånvändning och mani
Nattsvart på dan, ute och inne
Ett totalt mörker att krascha i

En bild av kärlek
En sida av sanning
En väg till härlighet
Kanske bara en spänning





Bunden vers (Rim) av Lily-Eugenia
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily-Eugenia
Lily-Eugenia