Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din strid

Du är ute i strid nu
Ditt hjärta slits i stycken som nu kan verka omöjligt att reparera
Jag vet att du kämpar och jag vet att du så ofta vill ge upp
Snart ser du inte ens varför du ska fortsätta
Är segern verkligen värd alla hinder som finns på vägen?
Jag tror att du kan vinna
Du är ute i strid nu och jag finns här när du kommer hem




Fri vers av Lily-Eugenia
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-15 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily-Eugenia
Lily-Eugenia