Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som aldrig blev

Att älska något som aldrig blev
Ett litet frö som aldrig nådde upp till mark
Som vissnade utan undsättning
En melodi som aldrig fick sjungas
Något som rann mellan fingrarna
Tänk vad det kunde blivit om det blev




Fri vers (Fri form) av Lily-Eugenia
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily-Eugenia
Lily-Eugenia