Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla rim

Kan inte gråta
Kan inte skratta
Kan bara låta
Ödet ratta
Dit det tar mig
Finner jag ro
det är långt från dig
Mitt hjärta ska bo




Bunden vers (Rim) av Lily-Eugenia
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-12 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily-Eugenia
Lily-Eugenia