Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag_1


Söndag och det hällregnar

Vilken natt det varit , det har regnat och blåst så mycket att
vardagsrums dörren ut via rummet blåst upp och varit öppet hela natten utan att
jag märkt det .

Min älskade katt va ute på balkongen helt dyblöt och stirrade på mig som om det va jag som åkallat detta hemska oväder.

Jag blev så lycklig att han inte hade hoppat ut över balkongräcket som han har gjort när jag inte varit uppmärksam, dem är ena snabba rackare dessa varelser.

Nu sitter jag i köket efter att jag gett mina godingar godis för att dem är duktiga och lyssnar på mattes "malande" .

Ni som också har dessa fyrbenta varelser vet precis vad jag talar om .
Dem är så goá och dina bästa vänner i vått och torrt.
Sitter i köksfönstret och tittar ut när du går iväg på morgonkvisten .
Sitter innanför dörren när du sätter nyckeln i låset och hoppar upp i din famn och välkomnar dig .

Är inte det mysigt så sig .
Okej , dem pratar inte på "riktigt" men jag förstår dem på mitt sätt.
Nu sover dem sin middagslur efter att intagit en smaskig måltid.

Vill Önska er alla poeter den finaste Söndagen av alla.
Skriv gärna en liten kommentar , tack.
Då blir jag så glad i hela mitt inre.
Soligajag_1




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-08-28 08:49



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Önskar dig en blåsfri söndag med dina fyrbenta vänner!
2022-09-01

  Klint
ja natten har minst sagt varit högljudd
min fyrbenta vän och jag har kurat tillsammans under täcket
... och visst kan vi prata med varandra

önskar också dig en fin söndag
2022-08-28
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP