Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter: Soligajag_1


Min älskade syster

Nu är sorgeakten över utav min älskade syster ,
det va som ett stort lyster.

Allting va så vackert och i en skimrande skrud ,
som att se min älskade syster glänsa som en brud.

Tårarna flödar hejdlöst och servetten kommer fram,
nu ska vi dela ut en stor kram.

Älskade Hannele , nu har du fått frid och en egen piedestal,
som en grönskande dal.

Vad jag saknar dig min fina vackra syster .







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-09 21:04



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint att det finns vackra minnen att ta fram
2023-02-10

    Ohemulen VIP
Ja, sorg, saknad och skimrande lyster kan vara där samtidigt. Så fint du beskriver det. Beklagar din förlust
2023-02-09

    Drömmar i universum
De är verkligen hemst o förlora en närstående beklagar sorgen
2023-02-09

    Askanden
beklagar sorgen.

syskon kan vara det finaste som finns

Requiescat in Pace
soligajags syster Hannele
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP