Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt efter frid och lugn

låt oss dö
låt oss spolas bort
med havet som vår ända väg
långt bort
där inget är trott
åh vågorna ta mig, dit jag allra mest vill
dit jag inte är så tung
där jag kommer va så lugn




Bunden vers av Agnes fruktsallad
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-26 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes fruktsallad