Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanförskap

pärlor,
utanför mitt fönster.
deras ytor så polerade
jag så grumlig och smutsig
en främling, som inte finner någon plats
skalet som inte passar mig
kommer en dag öppna sig
och förhoppningsvis låta regnet spola mig ren
så jag kan få ett eget sken
som andra kommer kunna se
och det kommer vara varmare på kvällen, i mitt rum
när allting annat är frost




Bunden vers av Agnes fruktsallad
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes fruktsallad