Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Press

blöta fläckar
på mina äpplen
pulsen har stannat och blodet runnit ur min kropp
när lär det ta stopp
när tör det ta slut
vikten kommer välta alldeles strax
kommer jag dö, eller kvarstå paff
allt känns som ett straff
för mycket för en sådan ung själ
hur ska jag stå kvar i allt mitt ansvar
varför måste allt tas på så mycket allvar
min kropp är tung och svag,
känns som jag bär hela världens slag
varje andetag är tungt
men jag vill så gärna stå upp




Bunden vers av Agnes fruktsallad
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-05-03 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes fruktsallad