Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Din enda giv

 

Jag är allt, och jag är ingenting.

Överallt men också ingenstans.

Är intighethetens centrum men också allt omkring.

Är frusen mitt i steget och jag bjuder upp till dans.

Jag är luftig, ljus och lätt.

Jag är ett avgrundsvrål, jag är en sång.

Jag är det svartaste du sett.

Jag är högt och lågt på samma gång .

Är mycket mindre och så mycket mer.

Är vad du ser och vad du inte ser.

Är här en evighet; en sällsam kort minut.

Mellan två ögonblick och sen så tar jag slut.

Är vad du har, men ändå inte har.

Jag är allting men ingenting blir kvar.

Jag är ju din. Jag är din enda giv.

Under ett ögonblick så har du mig; Ditt liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-29 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert skrivet
2023-11-04

    ej medlem längre
wow. jag har skrivit såna här. fick flow från choklad. och dess bästa beståndsdel: fenyletylamin. som jag pratat om ja. otroligt vackert. dikt alltså. innehåller allting som behövs. kommer inte ihåg vilka av dina jag kommenterat. svenskadikter är nere igen :( de blir hackade. jag som har så mycket där =*(
2023-08-25

    ej medlem längre
Uppriktigt skriven text som berättar om alla djup och höjder som gömmer sig inom var och en, detta är det enda liv vi har - för vi är alla ofullkomliga.

Tyvärr!!!
2023-06-18

  in effigie VIP
underbart vacker energi...
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP